Аналізатори якості молока Milkotester серії Master – це високотехнологічні прилади виробництва Болгарія для контролю великої кількості показників якості молока (жир, білок, додана вода, СОМО, щільність, точка замерзання, сіль, лактоза, температура проби, кислотність, електропровідність). Всі аналізатори якості молока лінійки Milkotester Master мають три калібрувальних канали, що дає можливість досліджувати на одному і тому ж приладі три різних види молока або молочних продукти, таких як: сире молоко (від різних видів тварин), пастеризоване молоко, обрат (знежирене молоко) , сироватка, вершки, згущене молоко (без цукру, відновлене), сухе молоко (відновлене), суміші для морозива, йогурт і інші молочні проби. Результати аналізів доступні вже через 60 секунд. Живлення від мережі, акумулятора або автомобільного прикурювача (12В). Оснащені великим дисплеєм (70х35мм), меню російською мовою, вбудованою клавіатурою для легкості введення інформації, деякі в залежності від моделі мають пам’ять на 50 або 500 останніх вимірювань. Укомплектовані аналізатори кабелем для прикурювача (12В), ПО для зв’язку з комп’ютером, USB кабелем. Прилади не бояться перепадів напруги. Мають автоматичну і ручну мийку, автоматична складається з трьох циклів, це швидка, щоденна і щотижнева, так само оснащені функцією нагадування про миття, а перисталічний насос за рахунок своєї потужності і циркуляційної системи забезпечує високоефективне миття приладу і захищає від жирових забруднень і утворення молочного каменю . Додатково можна замовити автоматичне миття, де доступ аналізатора до миючих засобів буде постійним, а також портативний або вбудований термопринтер, зовнішній або внутрішній акумулятор, передачу даних через Bluetooth і програму для збереження результатів на USB Flash. Прилади можуть використовуватися стаціонарно і в якості переносних портативних приладів, що дуже зручно в експлуатації на приймальних пунктах і для виїзду на маршрути для збору молока. |
Технічні характеристики:
ПАРАМЕТР |
МЕЖІ ВИМІРЮВАННЯ |
ТОЧНІСТЬ |
Жир |
0 - 25 % |
±0,1% |
Білок |
2 - 7 % |
±0,15% |
СОМО |
3 - 15 % |
±0,15% |
Щільність |
1015 - 1160 кг/м3 |
±0,3 кг/м3 |
Додана вода |
0 - 70% |
±3% |
Точка замерзання |
от -0,400 до -0,700 °С |
±0,005°С |
Сіль |
0,4 - 1,5 % |
±0,05% |
Лактоза |
0,01 - 6 % |
±0,2% |
Температура зразка |
5 - 40 °С |
±1°С |
*Кислотність |
0 - 14 рН |
±0,05% |
*Электропровідність |
2 - 14 мСм/см |
±0,05 мСм/см |
* - додаткові параметри |