Тест-набір для виявлення залишку антибіотиків Ankarmilk test 4 (упак.112 шт.)

  • Виробник: Unisensor
  • Країна: Бельгія
  • Наявність: Є в наявності
  • Ціна: 4,500.00 грн
Знайшли дешевше?

ANKAR Milk Test 4 - це конкурентний метод тестування за участю специфічних рецепторів і відтворених моноклональних антитіл в одному аналізі.

Методика вимагає використання двох компонентів.

Перший компонент являє собою мікролунку, що містить заздалегідь встановлену кількість як рецепторів, так і антитіл, мічених колоїдним золотом.
Другий компонент - це тест-смужка, що складається з набору мембран зі специфічними лініями зв'язування.
Якщо тест придатний до використання, то верхня червона контрольна лінія повинна бути видна після другої інкубації. Чотири інших лінії - це специфічні «тестові лінії», розташовані нижче контрольної лінії.

Коли реагент з мікролункі ресуспендіруєтся з пробою молока, рецептори і моноклональні антитіла зв'язуються з відповідними аналізованими речовинами, якщо такі присутні, протягом першої 5-хвилинної інкубації при температурі 40 ° С.

Після занурення тест-смужки в пробу молока, рідина починає мігрувати вгору по тест-смужці і проходить через зони зв'язування.

Якщо проба не містить антибіотиків, на тестовій ділянці виявляється кольорове забарвлення, яке вказує на відсутність аналізованих речовин в пробі молока. І навпаки, наявність антибіотиків в пробі не приведе до появи кольорового фарбування на тестових лініях.

ОБМЕЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ
● Температура в приміщенні повинна бути від 18 ° C до 24 ° C.
● Під час міграції молока по тест-смужці уникайте прямих потоків повітря, наприклад, від кондиціонера, відкритих вікон, і т.д.
● Дотримуйтесь рекомендовані температури для зберігання зразків молока (від 4 ° C до 8 ° C).
● Використовуйте тільки свіже сире коров'яче молоко.
● Молоко повинно бути перевірено протягом 48 годин після доїння.
● трансформувати молоко не може бути перевірено за допомогою цього тест-набору.
● Високий вміст жиру в зразку може вплинути на результати.
● Рівень соматичних клітин або вміст бактерій можуть вплинути на результати.
● pH молока повинен бути в інтервалі 6,5 - 7,2 для отримання достовірних результатів при роботі з тест-набором ANKAR Milk Test 4.
● Не використовуйте тест-набір ANKAR Milk Test 4, якщо показник відносної вологості виходить за межі нормального діапазону (20% - 80% при 20 ° C).
● Не залишайте тест-смужки поза туб на довгий час перед використанням.

Основні характеристики
Країна Бельгія
Час аналізу 10 хвилин
Кількість в упаковці 112 шт.

Напишіть нам

Ваше ім'я

Номер телефону

* Ваш e-mail *

Ваше повідомлення

Швидке замовлення

Товар

Ваше ім'я

* Номер телефону *

E-mail

Ваше повідомлення

Переглянуті товари

Знайшли дешевше?

Якщо ви знайшли в іншому інтернет-магазині такий самий товар дешевше з наявністю на складі - залиште свої дані, посилання на товар дешевше, і ми зробимо вам знижку.

Ваше ім'я

* Номер телефону *

* E-mail

* Посилання на товар *

Коментар