PARTNER BOX Ankar 4 Тест-набір для виявлення залишку антибіотиків Ankarmilk test 4 (упак.112 шт.*2)
- Виробник: Unisensor
- Країна: Бельгія
- Наявність: Є в наявності
- Ціна уточнюється
Партнер БОКС Ankar Milk Test це: 2 упаковки по 112 тест-смужок+ Подарунок (піпет-дозатор ІКА)
ANKAR Milk Test 4 - це конкурентний метод тестування за участю специфічних рецепторів і відтворених моноклональних антитіл в одному аналізі.
Методика вимагає використання двох компонентів.
Перший компонент являє собою мікролунку, що містить заздалегідь встановлену кількість як рецепторів, так і антитіл, мічених колоїдним золотом.
Другий компонент - це тест-смужка, що складається з набору мембран зі специфічними лініями зв'язування.
Якщо тест придатний до використання, то верхня червона контрольна лінія повинна бути видна після другої інкубації. Чотири інших лінії - це специфічні «тестові лінії», розташовані нижче контрольної лінії.
Коли реагент з мікролункі ресуспендіруєтся з пробою молока, рецептори і моноклональні антитіла зв'язуються з відповідними аналізованими речовинами, якщо такі присутні, протягом першої 5-хвилинної інкубації при температурі 40 ° С.
Після занурення тест-смужки в пробу молока, рідина починає мігрувати вгору по тест-смужці і проходить через зони зв'язування.
Якщо проба не містить антибіотиків, на тестовій ділянці виявляється кольорове забарвлення, яке вказує на відсутність аналізованих речовин в пробі молока. І навпаки, наявність антибіотиків в пробі не приведе до появи кольорового фарбування на тестових лініях.
ЧУТЛИВІСТЬ ТЕСТІВ Ankarmilk test 4
ОБМЕЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ
● Температура в приміщенні повинна бути від 18 ° C до 24 ° C.
● Під час міграції молока по тест-смужці уникайте прямих потоків повітря, наприклад, від кондиціонера, відкритих вікон, і т.д.
● Дотримуйтесь рекомендовані температури для зберігання зразків молока (від 4 ° C до 8 ° C).
● Використовуйте тільки свіже сире коров'яче молоко.
● Молоко повинно бути перевірено протягом 48 годин після доїння.
● трансформувати молоко не може бути перевірено за допомогою цього тест-набору.
● Високий вміст жиру в зразку може вплинути на результати.
● Рівень соматичних клітин або вміст бактерій можуть вплинути на результати.
● pH молока повинен бути в інтервалі 6,5 - 7,2 для отримання достовірних результатів при роботі з тест-набором ANKAR Milk Test 4.
● Не використовуйте тест-набір ANKAR Milk Test 4, якщо показник відносної вологості виходить за межі нормального діапазону (20% - 80% при 20 ° C).
● Не залишайте тест-смужки поза туб на довгий час перед використанням.
ДЛЯ ДЕТАЛЬНОГО ОЗНАЙОМЛЕННЯ З ЦИМИ ТЕСТАМИ ПЕРЕГЛЯНЬТЕ НАШЕ ВІДЕО:
Основні характеристики | |
Країна | Бельгія |
Час аналізу | 10 хвилин |
Кількість в упаковці | 112 шт. |