Сьогодні компанія Kikkoman є світовим лідером на ринку соєвих соусів, проте так було не завжди. Свою діяльність вони розпочали у далекому 17 столітті і поступово ставали великим міжнародним постачальником соусів і харчових продуктів, вин та напоїв, а за останні роки опанували нову галузь – ферменти, хімічні речовини та засоби діагностики.
Завдяки своєму історичному корінню в технології ферментації для виробництва соєвого соусу, Kikkoman став технологічним лідером в галузі досліджень харчових продуктів, технологічних процесів і ензимології. Компанія Kikkoman Biochemifa, одна з дочірніх компаній Kikkoman Corporation, створила інноваційні ферменти і функціональні речовини, які в даний час використовуються компаніями, що виробляють продукти харчування, напої, косметичні, фармацевтичні і діагностичні компанії.